Program: Luni-Vineri: 08:00-17:00

Țiglă metalică

BILKA Clasic

Țigla metalică cu profil CLASIC oferă o Lățime utilă de acoperire de 1.120 mm (din 1.200mm lățime totală)  cu Grosime între 0.4 și 0.6mm.

Țigla metalică CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,40 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. 

Acest tip de țiglă metalică este cel mai des utilizat, seamănă cu țiglele clasice și se folosește în special la construcțiile cu regim rezidențial. Țigla metalică CLASIC se produce într-o gamă variată de nuanțe.

Panourile de țiglă metalică se pot livra cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Pentru lungimi de apă foarte mari, unde acoperirea cu un singur panou de țiglă nu este recomandată, se impune folosirea a două sau mai multe panouri de țiglă metalică. Acest aspect prevede calcularea panourilor de la partea inferioară ca multiplu de țigle, luând în considerare suprapunerea tehnică de 150 mm.

Garanție

Alege țigla metalică BILKA și ai garanție între 10 și 30 de ani, în funcție de modelul de finisaj ales.

Cotație gratuită

Cere o cotație pentru proiectul tău, fără nicio obligație contractuală.

Posibilitate montaj

Cere o cotație pentru proiectul tău, fără nicio obligație contractuală.

Țiglă metalică Clasic

Caracteristici tehnice

MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,4 – 0,6 mm
Lățime totală1200 mm
Lățime utilă de acoperire1120 mm
Lungimea modulului350 / 400 mm
Înălțime totală40 mm
Greutatea pe suprafață3 – 5 kg / mp
Înclinația minima8° dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata presupusă de viață60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

10 ani garanție

Finisaj LUCIOS - gamă de culori

15 ani garanție

Finisaj MAT - gamă de culori

30 ani garanție

Finisaj GRANDEMAT - gamă de culori

 

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul BILKA.

*Pentru produsele din oțel prevopsit cu grosime de 0.40 mm se acordă garanție 5 ani pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Beneficiile unui acoperiș realizat din țiglă metalică

Folosirea din ce în ce mai mult a țiglei metalice în locul țiglei clasice a devenit o soluție extrem de populară în domeniul construcțiilor, datorită numeroaselor și relevantei avantaje care au determinat această schimbare de optică în ceea ce privește realizarea unui acoperiș rezistent și durabil.

Utilizarea țiglelor metalice în locul celor ceramice este o alternativă practicată de ceva timp și extrem de căutată datorită avantajelor multiple pe care le oferă. Desigur, există multe diferențe între sistemele tradiționale de realizare a unui acoperiș și cele moderne, însă câteva dintre acestea au contribuit decisiv la alegerea alternativelor moderne de realizare a acoperișurilor, dintre care țigla metalică model Clasic este una foarte populară.

Un avantaj apreciat și important al utilizării țiglelor metalice în locul celor ceramice este ușurința de manipulare și, implicit, ușurința de montaj. Fiind mult mai ușoare decât cele ceramice, țiglele metalice se pot instala mult mai rapid.

Montaj facil cu echipe de profesioniști

Divizia de Montaje Anamar dispune de echipamente de ultimă generație, utilizate pentru a asigura montarea rapidă, precisă și sigură a acoperișurilor. 

 

Specialiștii noștri se ocupă cu atenție de toate aspectele montajului, de la pregătirea terenului și măsurători precise, până la fixarea ficărei coli de țiglă metalică și a accesoriilor necesare.

 

Echipa noastră de profesioniști are o vastă experiență în acest domeniu, fiind capabilă să ofere soluții personalizate și adaptate nevoilor fiecărui client.

 

Indiferent de dimensiunea proiectului, fie că este vorba de montarea unui acoperiș pentru o locuință, o clădire de birouri sau o hală industrială, echipa noastră este pregătită să ofere servicii de calitate superioară.

Modele Țiglă Metalică Bilka

Vizualizează și celelalte modelede tigla metalica pentru acoperisul visat

Ai nevoie de necesar de materiale?

Foloseste formularul special pentru a transmite dimensiunile / proiectul acoperișului tău.

Un consultant Anamar dedicat se va ocupa de proiectul tău.